|
کد مطلب: 150754
شرايط ايجاد سم «آفلاتوکسين» در آجيل
تاریخ انتشار : 1393/12/20 09:16:10 نمایش : 1777
معاون وزير بهداشت و رئيس سازمان غذا و دارو، در ارتباط با وجود سم «آفلاتوکسين» در آجيل به خصوص پسته، توضيحاتي داد.
به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، دکتر رسول ديناروند در پاسخ به اين سئوال که اخيرا شايع شده که در آجيل ها سم آفلاتوکسين وجود دارد، به گفت: سم آفلاتوکسين ناشي از رشد قارچ است و هر کجا که امکان رشد قارچ وجود داشته باشد، مي تواند افلاتوکسين ايجاد شود.
وي درباره وجود آفلاتوکسين در آجيل ها، اظهارداشت: در مورد نگهداري آجيل به خصوص پسته، بادام و... در کشور ما پيشرفت هاي خوبي در خصوص نحوه برداشت و نگهداشت اين محصولات انجام شده است. بطوريکه در حال حاضر پسته ايران به کشورهاي اروپايي و غربي صادر مي شود و ما کمترين مرجوعي اين محصولات را داريم.
ديناروند ادامه داد: اين وضعيت نشان مي دهد که توليد کنندگان ما با شرايط بين المللي برداشت و نگهداشت پسته و... آشنا هسستند.
رئيس سازمان غذا و دارو به مردم توصيه کرد که آجيل را در جاي خشک و نگهداري کنند. چون اگر جايي که آجيل را نگه مي دارند، مرطوب باشد، مي تواند رشد قارچ داشته باشد و نتيجه آن، ايجاد سم آفلاتوکسين است.
|
شهرستان فارسان در یک نگاه |
|
خبرنگار افتخاري |
|
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html
google-site-verification=sPj_hjYMRDoKJmOQLGUNeid6DIg-zSG0-75uW2xncr8
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html
|
|
|